petak, 17. prosinca 2021.

U SUSRET BLAGDANIMA

Pavo Pejić i njegov bratić Mario iz dalekog Mannheima uz pozdrav,

"Od srca za sve naše drage Matićanke i Matićane"

𝐍𝐀𝐕𝐈𝐉𝐀𝐂̌𝐈 𝐁𝐈𝐑𝐀𝐉𝐔 𝐍𝐀𝐉𝐁𝐎𝐋𝐉𝐄𝐆 𝐈𝐆𝐑𝐀𝐂̌𝐀 𝐆𝐎𝐃𝐈𝐍𝐄!

Paralelo uz izbor osobe godine sela Matići, ove godine birati ćemo i nogometaša godine NK Napredak.

Po izboru navijača biramo najboljeg pojedinca kalendarske godine, a pravila su sljedeća:
U komentarima ćemo postaviti prijedloge, a vi lajkom na komentar glasate za najboljeg, za onog koji je najviše pokazao u 2021.godini. 

Glasanje traje do 23.12 do 12h, a proglašenje će se održati 28.12 u Domu Mladeži na Božićnoj večeri, pobjednika očekuje vrijedna nagrada.



OSOBA GODINE SELA MATIĆI ZA 2021. GODINU

 Poštovani Matićani i ostali fb prijatelji


Ponukani vašom željom da se nastavi praksa započeta prije dvije godine kada smo napravili izbor i proglasili „osobu godine sela Matići“, odlučili smo i ove posebno uspješne godine, napraviti istu stvar.

Osoba godine biti će ona koja dobije najviše lajkova. To je jedina mogućnost da se izbjegnu bilo kakve sumnje u regularnost. Sačinili smo i Odbor koji će odlučiti o nominacijama i proglasiti pobjednika. U odboru su administratori, koji nemaju pravo biti nominirani.

Kriteriji za nominaciju su pojedinačni uspjesi Matićana, koji su svojim djelovanjem doprinijeli ugledu i boljitku sela. Odnosi se to i na razne vidove udruga (humanitarne, sportske) čiji pojedinci mogu biti nominirani.

Do 19. prosinca primano prijedloge za nominaciju, a od nedjelje krećemo s nominacijama. Bit će pet dana nominacija iz domena kulture, sporta, gospodarstva i dijaspore. Posebno vas molimo da nam pošaljete prijedloge iz dijaspore uz kraće pojašnjenje zašto bi ta osoba trebala biti nominirana.

Očekujemo vaše prijedloge za nominaciju naših sumještana u Matićima i dijaspori. 


četvrtak, 16. prosinca 2021.

ZAVRŠEN TURNIR U BELI



Ovih dana završio je ovogodišnji turnir u "Beli". U finalu ovog dvoboja sastali su se:

Zvonko Mišković, Joso Živković i Pero Pejić

Vs

Zvonimir Pejić & Ilija Mamić

Na kraju ovog zanimljivog i do posljednjeg poena neizvjesnog turnira, pobjedila je ekipa u sastavu:

-  Zvonko Mišković Kidro 

-  Joso Živković Gadža, 

-  Pero Pejić Ribica 

Mi čestitamo pobjednicima, uz poruku organizatora turnira, Zvonimira Pejića. 

Vidimo se i sljedeće godine !!!



BOŽIĆNA VEČER I IZBOR NAJ OSOBA

Nakon dugo vremena upriličit će se velika Božićna zabava u našem selu Matići. Glazba uživo, blagdanski ugođaj i vrijedna tombola garantiraju dobru zabavu. Prve dvije nagrade su ljetovanje na Jadranu. Ove godine izabrat će se i Napretkov igrač godine te naravno, osoba godine.

 

nedjelja, 12. prosinca 2021.

MATEJA KAMENJAŠ


Tamo gdje Duh ne vodi ruku umjetnika, tamo nema umjetnosti. Tamo gdje misao ne radi zajedno sa rukom, tamo nema umjetnika.

Leonardo da Vinci


Selo Matići obiluje skrivenim talentom, tako i u našoj mladosti. Naime, mlada umjetnica Mateja Kamenjaš oduševljava svojim van serijskim crtežima u tako mladim godinama, koji doista još nisu dobili zasluženu pažnju i pohvalu. Pozivamo sve zainteresirane za njene slike ili izradu osobnih portreta za vas, da kontaktiraju našu umjetnicu.


Uskoro više.










Uredio: Dino Dabić

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE