utorak, 2. srpnja 2019.

PREDSJEDAVAJUĆI SUDAČKOG SAVEZA BiH ZA FITNESS I BODY BUILDING



                                               Ivko i Danijela



Temeljem naših nastojanja da pokažemo i prikažemo životne priče naših sumještana, ma gdje bili, danas donosimo priču o Ivici Dabić – Ivku.
Ivica Dabić – Ivko već više od 24 godine Matićanin je s bečkom adresom. U tom vremenu bavio se različitim zanimanjima i hobijima koje je pretvarao u poslove. Spajao je ugodno s korisnim i na taj je način obogaćivao svoju životnu svakodnevicu. U vremenskom periodu od 1993. – 1996. godine imao je svoj band pod nazivom „Skid row“. Ivko je bio vokalni solist banda koji je svirao hard rock glazbu.


                     Rokerska karijera sredinom devedesetih



                               Vokalni solist „Skid row“ banda


Prije osam godina započeo je s aktivnim bavljenjem body buildingom. Nastupao je i osvajao mnoge kupove i međunarodna natjecanja.


            Kolekcija osvojenih odličja tijekom body building karijere










Prije nešto više od 5 godina, točnije 6. 5. 2014. godine u Barceloni je stekao  zvanje međunarodnog suca za body building i fitness.


                                 Kolege suci na natjecanju u Skopju
                                          

             Međunarodni sudac za Body bilding i fitness, Ivica Dabić – Ivko


Izuzetno je cijenjen u body building savezu BiH gdje od 3. 5. 2017. godine obnaša dužnost predsjedavajućeg sudačkog saveza BiH za fitness i body building.
Uporedo s bavljenjem sudačkim pozivom Ivko trenira golf i nastupa na turnirima. Imao je turnirskih uspjeha kao što su osvajanje trećeg mjesta na turniru golf kluba Marco Polo 11. 8. 2017. i Samsonite turniru 29. 6. 2018. godine u Beču.


                                                  Igrač golfa

Od 2014. godine profesionalni je trener fitnessa.


Oduvijek je zaljubljenik u dvotočkaše. Od 2018. godine član je moto kluba „Crazy bike's“ Wienna.


                                                       Biker

Možda mu nije uvijek bilo sve lagano, možda je imao životnih problema i poteškoća, ali da mu je život bio uzbudljiv i ispunjen, to svakako. Biti predsjednik bilo čega na državnoj razini svakako je veliki uspjeh i rezultat vrijedan poštovanja i divljenja. Ivko samo naprijed.




REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE