subota, 27. listopada 2018.

U SUSRET 115. OBLJETNICI

U povodu skorog rođendana i obilježavanja 115. godišnjice rođenja velikana, donosimo iz matićkog kuta pogled na život i djelo Krunoslva Draganovića. 


Prelijepa priča iz pera našeg stalnog suradnika, Jose Orkić.
                          

        KRUNOSLAV STJEPAN DRAGANOVIĆ MATIĆANIN  



petak, 26. listopada 2018.

OBAVIJEST: MZ MATIĆI



Približava se vrijeme uspomene na naše pokojne i intenzivirani su radovi na uređenju grobova. Tom prigodom uočeno je da mnogi iznose zemlju s groblja i odlažu je na parkiralištu preko puta. Ova zemlja smeta ili završi na privatnom posjedu, pa su učestali prigovori vlasnika zemljišta na ovakvo ponašanje. 

Zamoljeni smo od strane mjesne zajednice Matići, da apeliramo na mještane da ne nastavljaju s ovom praksom i da zemlju odvoze dalje od groblja. 

Hvala

MZ Matići

četvrtak, 25. listopada 2018.

RATNA OZNAKA


Hvala našem suradniku.

Naravno, hvala i našim dečkima koji su bili dio ove hrabre momčadi.



JEDINICA ZA SPECIJALNE NAMJENE


nedjelja, 21. listopada 2018.

PRUĐANI PREUZELI VRH


10. KOLO

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA POSAVINE

Približava se kraj prvog dijela nogometne sezone 2018/19. u Prvoj Županijskoj nogometnoj ligi Posavina. Ljestvica je podijeljena na gornji i donji dom. Moguće su neke promjene na ljestvici do kraja jesenjeg dijela, ali će to ipak biti samo kozmetičke finese.

Prvak jesenjeg dijela se ne zna, ali se nazire. Gužva na dnu ljestvice, fenjeraš se ne zna, ali naslućuje. U desetom kolu osim naše utakmice, najzanimljivija utakmica koju bi mogli nazvati i derbi gornjeg dijela ljestvice, odigran je u Tolisi, dok je pak općinski derbi odigran u Boku.

Rezime kola.
Četiri pobjede domaćina, jedan neriješen i dvije pobjede gostujućih momčadi, ishod je ovoga kola. Na svih sedam utakmicama bilo je golova, najmanje je viđeno u Prudu, a najviše u Svilaju i Matićima po 7 pogodaka. Ukupno 30, ili 4,29 pogotka po utakmici. Domaćini zadovoljni, ali niti gosti ne mogu biti razočarani.

DOMAĆINU TRI BODA, GOSTIMA SVE SIMPATIJE

Stadion „Crna Mlaka“ u Matićima.

  VS

ŠD „Napredak“ Matići – HNK „Mladost“ Domaljevac (2:2) 4:3

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE