utorak, 3. prosinca 2019.

JOSIP MARKOVIĆ


JOSO ŽIVKOVIĆ



                                  „On je ponos našeg kraja“
                                                                 Mato Mišković

IZBOR OSOBE GODINE





Raduje nas vaš odziv i pozitivne reakcije na našu inicijativu da se izabere osoba godine sela Matići. Pomalo smo zatečeni brojem kandidata od kojih je većina opravdano nominirana, a bilo je malo šaljivdžija kojima je ovo poslužilo za razbibrigu. Ono što bode u oči jest zanemarivo mali broj žena.
Preko dvadeset nominacija je mnogo pa smo suzili izbor na desetak do petnaest kandidata.

Od ideje do realizacije proteklo je samo dvadeset i četiri sata. Mislili smo da će ovo proći nezapaženo te da ćemo predstaviti samo pet – šest imena o kojima smo već pisali i da će dodjela proći kao jedan nezanimljiv događaj „u našoj maloj firmi“.
Svojim prijedlozima i komentarima pokazali ste ozbiljnost i volju da se jedan takav događaj podigne na višu razinu i da se u njega ozbiljnije uključe i ostale strukture barem na razini sela. Hvala vam za to.
Danas u podne počinjemo promociju kandidata. Dnevno će biti predstavljena po dva kandidata.

O pobjedniku odlučujete isključivi vi svojim lajkovima i pregledima na blogu. Na završnoj večeri ( ako budemo imali sponzore) javno će se sabrati lajkovi i pregledi na blogu za svakog kandidata pojedinačno pa tko bude u zbiru imao najviše glasova biti će slavodobitnik.

U obzir smo uzeli samo one prijedloge koji su u ovoj kalendarskoj godini učinili nešto vrijedno zbog čega im treba odati priznanje. Bit će opravdano razočaranih jer nismo temeljitije razmotrili više mogućnosti, ali o tom naredne godine.

Za sve propuste u izboru kandidata, površnom promicanju istih i ostalim sitnijim tehničkim detaljima, molimo za oprost.
Nadamo se da će sve proteći u redu i da će ovaj prvi i ogledni izbor proteći u redu i prerasti u nešto tradicionalno, nešto puno veće od naše stranice.


                                                                 Selo Matići

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE