petak, 6. prosinca 2019.

IVAN DABIĆ





Kad smo proljetos pisali o Ivanu Dabiću i njegovim uspjesima u školskim i vanškolskim aktivnostima nismo niti u snu sanjali da će on do kraja godine napraviti još toliko toga.

Jednostavno momak je neumorni radoholičar i za njega dan traje izgleda i više od 24 sata. Da ne duljimo priču samo ćemo pobrojati uspjehe iz ove kalendarske godine.

Prvo mjesto na Općinskom natjecanju u pružanju Prve pomoći, prvo mjesto na Županijskom natjecanju u pružanju Prve pomoći, treće mjesto na Federalnom natjecanju u pružanju Prve pomoći, drugo mjesto na državnom natjecanju u pružanju Prve pomoći, prvo mjesto na školskom natjecanju iz Matematike, prvo mjesto na školskom natjecanju iz Hrvatskog jezika, prvo mjesto na školskom natjecanju iz vjeronauke, drugo mjesto na Županijskom natjecanju u Šahu, dobitnik više certifikata i preporuka za rad s djecom, član više međunarodnih projekata srednjih škola, član KUD-a „Ravnica“ itd.

Dobitnik je nagrade Federalnog ministarstva obrazovanja  i nauke, za postignute rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima za školsku 2018./2019. godinu.

Proteklu školsku godine (završila u lipnju ove godine) završio ja s prosjekom ocjena 5,0.
                                     Svaki komentar je suvišan.

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE