utorak, 16. srpnja 2024.

29.01.1940.- 15.07.2024. ZVONKO DRAGANOVIĆ

Sa dubokom tugom i neizmjernom žalošću javljamo da nas je zauvijek napustio naš dragi mještanin, Zvonko Draganović. Njegov odlazak ostavlja veliku prazninu u našim srcima, ali i sjećanja koja ćemo zauvijek čuvati.

Zvonkić, kako su ga popularno zvali u našem mjestu, bio je istaknuti nogometaš našeg sela tijekom šezdesetih godina, kada je svojim talentom i predanošću na terenu osvajao srca brojnih navijača.

Osim sportskih uspjeha, njegov život obilježen je odlaskom u "inozemstvu" 70 tih godina (sve do mirovine, nakon čega se ponovno vraća domu svom), gdje je svojim trudom i radom ostvario uspjeh i osigurao bolji život za svoju obitelj.

U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su uz njegovu obitelj. Neka mu dragi Bog podari vječni mir, a nama snage da nosimo njegovu uspomenu s ponosom i ljubavlju.

Počivao u miru Božjem.


ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

28.05.1948.-15.07.2024. LUKA MIKIĆ

Tužna vijest pogodila je naše selo. U 76. godini preminuo je naš dragi sumještanin Luka Mikić-Sajdžija, čovjek koji je svojim životom ostavio nezaboravan trag u našoj zajednici.

Luka će ostati u sjećanju naših mještana kao branitelj tijekom obrambenog Domovinskog rata. Svojevremeno je bio i sportski djelatnik - član UO NK "Napredak", dugogodišnji član lovačke sekcije Matići, kao i neizostavni uvijek vjerni 12. igrač naše momčadi.

Nekoliko mandata bio je seoski vijećnik, nesebično doprinosio razvoju našeg sela, a uz sve to, bavio se i rijetkim zanatom popravke satova i tako vraćao osmijeh na lica ljudima kada bi svojim vještinama popravio njihove dragocjene satove.

Iza sebe je ostavio tri kćeri koje će ga pamtiti kao voljenog oca, uzora i potporu u svemu što su radile.

Neka mu je vječna slava i hvala. Počivao u miru.

nedjelja, 14. srpnja 2024.

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE