utorak, 31. prosinca 2019.

OSOBA GODINE SELA MATIĆI





Vjerojatno je za mnoge iznenađenje što će osoba godine sela Matići biti najmlađi u konkurenciji, Ivan Dabić. Sustav glasovanja je bio takav da je išao na ruku mlađim osobama koje imaju mnogo širu bazu potencijalnih glasača. Po našem mišljenju, bilo tko od desetero nominiranih mogao je pobijediti i bilo bi zasluženo.
Iznenađenje da, ali samo za one slabije upućene. Svi koji poznaju mladog, vrijednog i pametnog, Ivana Dabića, složiti će se da je on potpuno zasluženo osvojio ovu nagradu i priznanje.
Priznanje je to za postignuća koja je postigao samo u ovoj kalendarskoj godini, a doista ih je teško sve pobrojati. Kod njega vrijedi ona: DOĐOH, VIDJEH, POBIJEDIH.
Na dan njegove nominacije, Srednja strukovna škola u Orašju objavila je na svom profilu članak o njemu. Crveni križ općine Orašje također je isti dan reagirao na sličan način objavljujući njegove uspjehe tako da se može reći da je odlučila široka potpora koju je dobivao sa svih strana.
Još jednom ponavljamo: Bilo tko od desetero nominiranih da je pobijedio, bilo bi zasluženo.
O Ivanu će se čuti još mnogo toga lijepoga, a mi idemo dalje. Idemo pohvaliti dvije akcije koje su provedene ovih blagdana u Matićima i koje konkuriraju za neku od nagrada iduće godine. To su Božićni humanitarni malonogometni turnir koji je pokrenuo Denis Pejičić i druga je matićki Djed Mraz tj. akcija darivanja božićnih paketića za djecu.

    SRETNU I USPJEŠNU 2020. GODINU ŽELI VAM EKIPA BLOGA SELO MATIĆI 

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE