petak, 16. listopada 2020.

DONATOR, MARKO ORKIĆ - KOKA

DONATOR SPORTSKE OPREME NK „NAPREDAK“ MATIĆI


Tko želi osigurati dobro drugima već je osigurao dobro sebi. (Konfucije) 


Još jedan simpatizer nogometog kluba Napredak donirajući sportsku opremu pokazuje ljudsku veličinu, ali i ljubav prema našem klubu.

Marko Orkić trenutno živi i radi u gredu 
Nürnberg (Germania).

Marko Orkić i njegova supruga Kata

Marko nije izravno čovjek iz svijeta nogometa, ali mu sport sigurno nije stran. Naime, On je ako ne prvi, onda među prvim mještanima našeg sela, ali i okolice koji su se bavili svojevremeno Body building-om.

Naravno, sjećamo se iz tog vremena i njegovog redovnog trčanja na stadionu, ali i da se znao pridružiti treningu kada krene igra na dva gola. Međutim, nogomet mu nije bio prvi izbor od sporta.

Nadalje i pored tog što je ovih dana donirao vrijednu sportsku opremu, to nije njegov najveći poklon našem nogometnom klubu.

Njegova najveći dar NK „Napredak“ je u liku i djelu njegova dva sina, dva nogometaša koja nastupaju trenutno za naš klub.


Gabrijel i Ilija Orkić

Ilija je već godinama stožerni obrambeni igrač Napretka, dok mlađi sin Gabrijel, za sada marljivo radi, skuplja minute u plavom dresu i pitanje je dana kada će skinuti brata sa trona, te preuzeti zapovijedanje posljednjom crtom napretkove obrane.

Nikoga još nikada nisu slavili zbog nečega što je dobio. Slava je bila nagrada za ono što je dao. Calven Coolidge

DONACIJA ZA NK NAPREDAK OD MARKA ORKIĆ 

20 SPORTSKIH MAJICA JOMA 


U naše osobno, ali i ime kluba se zahvaljujemo Marku Orkić. 



Veliko hvala !


Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE