petak, 9. kolovoza 2019.

MATIĆKI NOGOMETAŠI OSVOJILI MEMORIJAL U DONJOJ MAHALI





           Nogometaši NK „Napredak“ iz Matića osvojili su Memorijalni turnir "Ivica Džojić – Šici" u Donjoj Mahali. U finalnoj utakmici odigranoj 8. 8. 2019. godine u 21 sat, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladana je momčad HNK „Kostrč“ rezultatom 4 : 2. U izjednačenoj igri obadviju momčadi pobijedio je spretniji i po drugi put u 5 dana nanio poraz ekipi iz Kostrča. Najbolji igrač finala svakako je vratar Napretka, Dario Martinović. Svoju klasu demonstrirao je i Tomislav Marković, posebno u polufinalnoj utakmici protiv domaćina turnira. Napadački trojac Napretka, Tomislav Marković, Tomislav Mikić i Mato Ivić biti će nerješive enigme za obrane svih ligaša 1. ŽNL. Kada se od ozljede  oporavi i Mateo Martinović navijači našeg kluba mogli bi ove sezone uživati u čestoj trešnji protivničke mreže.
Kako je tekao put do osvajanja pobjedničkog pehara. Prvo je u utorak drugog dana natjecanja savladana ekipa NK „19. srpanj“ iz Oštre Luke rezultatom 3 : 2. U polufinalu koje se igralo u srijedu igrači Napretka pobijedili su domaću ekipu NK „Dinamo“ boljim izvođenjem kaznenih udaraca, nakon što je rezultat u regularnom dijelu glasio 2 : 2.
Čestitamo organizatoru, NK „Dinamo“ Donja Mahala, na besprijekorno organiziranom nogometnom natjecanju u sjećanje na velikog vratara, Ivicu Džojića - Šicija.
Ovim uspjehom nastavljen je niz pobjeda ( pet za redom)  koji će u nedjelju u Domaljevcu biti na velikoj kušnji. U nedjelju naši nogometaši igraju polufinalnu utakmicu kupa NSŽP protiv  domaljevačke (domlječke) ekipe koja je iz godine u godinu sve jača. Posebno su neugodni kao domaćini i svaki rezultat izuzev poraza biti će uspjeh za našu momčad.

Danas je zavjetno hodočašće selima župe Tolisa. Hodočasnici kreću ispred crkve i samostana u Tolisi oko 18,00 sati. U Matićima se pred crkvom  očekuju oko 18,40 -  19,oo sati.


                                         NK "Napredak" Matići, pobjednička momčad

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE