srijeda, 16. lipnja 2021.

VELIKI INFRASTRUKTURNI PROJEKT - Renoviranje kompletne unutrašnjosti na stadionu

 Nakon završetka sezone uprava kluba na čelu sa predsjednikom, odlučila je da se tijekom ljetne pauze krene sa preuređenjem unutarnjih prostorija našeg kluba.

Posljednja ozbiljnija akcija preuređenja urađena je 2011. godine, uoči gostovanja Hajduka iz Splita.
Unutarnji elementi u svlačionicama postavljeni su sredinom 90-ih godina, a svlačionice su pravljene i uređivane davne 1984. godine.
Svi smo svjesni da ih je vrijeme uzelo pod svoje, pogotovo strujne instalacije s kojima često imamo problema.

 POČETAK radova zakazan je za SUBOTU (19.06.), gdje nam prvo slijedi raspremanje prostorija, te priprema za početak izvođenja radova.
Plan je uređenje domaće i gostujuće svlačionice, sudačke svlačionice, prostorije za delegata, WC-a, ostave, te uvođenje kompletno novih instalacija vode i struje.

Ovaj veliki projekt koji je zamišljen iziskuje puno financijskih, ali i ljudskih potreba.
Zato ovim putem pozivamo sve naše lokalne privrednike i ljude koji žele pomoći financijski u realizaciji ovog projekta, da se jave predsjedniku kluba Marijanu Marinoviću ili u inbox stranice, napominjemo da će svaka donacija i pomoć biti javno i transparento objavljeni na fb stranici Napredak Matići. 

Također pozivamo sve igrače i navijače da se odazovu u subotu u 09:00h na početak radne akcije, svaka osoba je i više nego dobrodošla.
Ovim projektom uprava kluba želi podići uslove za rad i funkcioniranje samog kluba na još jedan viši nivo.


Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE