utorak, 4. srpnja 2023.

20.07.1947.-04.07.2023. ILIJA DABIĆ ILJKAN

S dubokom tugom javljamo da nas je napustio naš sumještanin Ilija Dabić, poznatiji kao Iljkan. Voljeni suprug (Manda), otac (Slavko) djed (Josip), brat (Borislav i Blaž) i svekar (Luca).


U srcima našeg sela zauvijek će ostati uspomene na njegovu druželjubivu prirodu, iznimnu veselost i nesebičnu volju da pomogne svakome tko je to trebao.

Preminuo je 3. srpnja 2023. godine, nakon kraće bolesti, ostavljajući neizbrisiv trag u našim srcima.

Iljkan je bio omiljen među prijateljima i poznanicima zbog svoje otvorenosti i ljubaznosti. Bio je osoba koja je uvijek donosila radost i smijeh. Unatoč radnom vijeku provedenom u inozemstvu, gdje je stekao zasluženu mirovinu, nikada nije izgubio vezu sa svojom obitelji i prijateljima u Matićima. Redovito je održavao kontakte i pružao potporu, pokazujući da udaljenost nije mogla oslabiti njegovo srce.

Jedna od njegovih velikih strasti bio je nogomet (dva brata bila nezamjenjivi nogometaši NK Napredak 70-tih godina), međutim, iako on nije bio standardni igrač i nije se dugo zadržao u našem nogometnom klubu (krajem 60-ih godina), Iljkan je s velikim zadovoljstvom posjećivao utakmice našeg Napretka i bio je jedan od najvjernijih navijača. 

Zbog tog možemo reći da je jedan od većih blagoslova u Ilijinom životu njegov iznimno nadareni i talentirani unuk Josip, nogometaš HNK Osijek. 

Točan datum i satnica posljednjeg oproštaja od našeg dragog Iljkana bit će objavljeni naknadno. Neka mu duša počiva u miru.

Iskrena sućut ožalošćenoj obitelji!!! 

Hvala ti, dragi Ilija, na svim divnim trenucima koje smo podijelili s tobom.

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE