nedjelja, 22. prosinca 2019.

OSOBA GODINE SELA MATIĆI 2019. GODINE


PROGLAŠENJE POBJEDNIKA ZA „OSOBU GODINE SELA MATIĆI 2019. GODINE“, POD POKROVITELJSTVOM ŠD „NAPREDAK“ MATIĆI



Bliži se dan „D“, tj. proglašenje najboljih sudionika nominiranih po vašem izboru i izabranih na temelju vaših glasova, kao naj osobe sela Matići u 2019. godini.

Još jednom podsjećamo na pravila igre.
Pobjednik je osoba koja bude imala najveći broj glasova nakon zbrajanja  (like) na  fb stranici selo Matići i otvaranja linka (nominirane osobe) na blog-u selo Matići.
Unaprijed čestitamo budućim najuspješnijim, a ovu prigodu koristimo također, da se zahvalimo sponzoru ovog „event-a“ ŠD „NAPREDAK“ Matići, što je podržao ovu našu inicijativu.

Zahvaljujući njegovoj potpori, naši najuspješniji biti će nagrađeni prigodnim nagradama.

Hvala svim glasačima i veliki pozdrav vjernim  sljedbenicima blog-a „selo Matići“, u nadi da će se sljedeću godinu pojaviti i podržati veći broj, kako sponzora, tako i društvenih organizacija, udruga, institucija, kao i eminentni ličnost sela Matići, a sve u cilju poboljšanja kvalitete i kvantitete ove vizije.   

Razmišljamo na glas.
Što ova ideja ne bi postala tradicionalni kulturni događaj sela Matići ?!!.  

  •       Možda bi mogli izbor osobe godine nadograditi, izborom najboljih i u još nekim kategorijama (npr. naj: poljoprivrednik, učenik, nogometaš, ribič, lovac, itd.. što se ne sjetiti i ljudi iz prošlosti i njihovih djela, te im dodijeliti nagradu za životno djelo).
  •         Izabrati jedan „prigodan“ dan, jednu prigodnu lokaciju, gdje će se okupiti i družiti Matićani po bilo kom osnovu, sa svih strana svijeta



U ŽELJI I NADI DA ĆE SE OVO JEDNOM I DOGODITI, JOŠ JEDNOM HVALA I VELIKI POZDRAV OD SELO MATIĆI.

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE