subota, 27. kolovoza 2022.

LOKOMOTIVA - NAPREDAK

NAJAVA TREĆEG KOLA 2. LIGE FBIH

Danas i sutra igraju se utakmice trećeg kola Druge lige FBIH. Derbi kola je u Seoni gdje se sastaje domaća Seona i gosti iz Gornjeg Rahića.
Napredak gostuje u Miričini, a trener Smajlović će imati na raspolaganju četiri nogometaša, koja prošlo kolo nisu bili u igračkom kadru.

Sa početkom u 17.oo sati u Odžaku igra se prva utakmica trećega kola 2. Lige FBIH, a sastaju se NK Odžak 102- NK "Mladost" Malešić.
Sutra je na rasporedu ostalih sedam susreta u kojima se sastaju:

Kao što smo u uvodu najavli, derbi kola igra se u Seoni, gdje se sastaju dvije trenutno vodeće momčadi, Seona i G. Rahić. Nama, naravno najzanimljivija utakmica igra se u Miričini, između domaće Lokomotive i našeg Napretka. 

Naša momčad se nalazi na trećem mjestu ljestvice sa šest osvojenih bodova iz dvije utakmice, a Lokomotiva na 9. mjestu sa jednom pobjedom i jednim porazom.
Sa dvije prvenstvene i dvije kup utakmice Napredak je došao do gotovo nevjerojatnog niza od 17 uzastopnih pobjeda. Raspoloženje u momčadi je odlično i opravdano optimistično za sutrašnju utakmicu i nastavak pozitivnog niza.
Treneru Smajloviću se za utakmicu protiv Lokomotive u sastav vraćaju T. Mikić, M. Mikić, B. Gojković i P. Marković. Ozlijeđenih i igrača pod suspenzijom sutra nema.

Sa FK Lokomotiva naša momčad se nije sastajala u dosadašnjoj povijesti. 
Klub iz Miričine, općina Gračanica utemeljen je 1964. godine i iste se uključuje u službeno natjecanje, tadašnja grupna liga - centar Lukavac (općinska nogometna liga: Mladost Puračić-prvak, Borac Tabaci, Bratstvo Bistarac, Polet Hrvati, Partizan Modrac, Svatovac Poljice, Pionir Crno Brdo, Mladost Gnojnica, Sloga Bikodže, Jedinstvo Huskići, Ozren Sižje)
Do '92 godine, Lokomotiva se uglavnom natječe u općinskoj ligi i par sezona u Međuopćinskoj ligi-Lukavac (Partizan Prokosovići, Orahovica, Napredak Priluk…).
Svoj nogometni „procvat“ doživljavaju u sezoni 2013.-14. kada kao prvaci Druge lige Tuzlanske županije ulaze u Prvu ligu Tz Županije, gdje nakon samo dvije sezone osvajaju prvo mjesto i ulaze u sadašnju Drugu ligu FBIH.

Sutra očekujemo fer i sportsku utakmicu u kojoj će pobijediti bolja momčad


SRETNO DEČKI

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE