ponedjeljak, 20. prosinca 2021.

Nominacije za „Izbor osobe godine“ bloga i fb stranice Selo Matići


Prijedlog 6. Ivana Mišković

Za dobar dio naših mještana nepoznata. Naizgled samozatajna, tiha i nenametljiva.
Međutim, iako je tek kročila u ovaj svijet pun izazova, već je sa svojim umijećem, hobijima, volonterizmom zabilježila dosta značajnih i dobrih djela i uspjeha.
Ivana je novinarka Radija Brčko, novinarka Federalne televizije. Često pravi videopriloge s ljudima iz Matića, također često pravi humanitarne priloge sa ciljem prikupljanja pomoći.
Studentica fakulteta Političkih znanosti. 2020. Uvrštena među najbolje studente Političkih znanosti u BiH od strane organizacije East West Bridge BiH u suradnji s Ambasadom SAD-a. 
U slobodno vrijeme besplatno lektorira knjige, a također piše i svoju knjigu poezije koja bi trebala biti izdana na godinu. Svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa svojim foto klubom Ortonom s kojim sudjeluje i doprinosi na brojnim društvenim događajima u Županiji Posavskoj, ali najviše uživa u samoj šetnji i fotografiranju prirode te druženju sa članovima kluba. Također, u prvom valu pandemije kada stariji nisu imali mogućnost izlaska iz svojih domova volontirala je za Crveni križ te opskrbljivala osobe treće životne dobi kućnim potrepštine.


Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE