četvrtak, 23. prosinca 2021.

Nominacije za „Izbor osobe godine“ bloga i fb stranice Selo Matići

Prijedlog 11. Miroslav Ivić



Miroslav Ivić rođen je 1993. godine u obitelji Marijana i Katice, po zanimanju automehaničar. Od malih nogu odlazio je s ocem na pecanje. Ljubav prema ribolovu nastavila se u pubertetskim danima na Babinovom jezeru u Matićima. Posljednjih pet - šest godina posvetio se sportskom ribolovu nastupajući kao natjecatelj raznih ekipa gdje je osvojio brojne medalje i priznanja. Prošle godine ušao je u novoformiranu ekipu Udruge "Šaran" Orašje, koja se prijavila za natjecanje u sportskom ribolovu Premijer lige BiH.

Svakako najznačajniji uspjeh ribiča Miroslava, dogodio se prije par mjeseci kada izborio nastup na svjetskoj smotri u ribolovu.

Svjetskom prvenstvu u Ukrajini održat će se tijekom rujna 2022. godine, a izborio ga je svojim rezultatima u okviru natjecanja u sportskom ribolovu Premijer ligi BiH, kao član Udruge ribolovaca "Šaran" iz Orašja.

Dakle, kao zaključak ove prezentacije naglašavamo, da je Miroslav Ivić trenutno jedan od rijetkih stanovnik sela Matići, koji će nas svojim vještinama promovirati na nakon sportskom svjetskom skupu.

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE