petak, 24. prosinca 2021.

Nominacije za „Izbor osobe godine“ bloga i fb stranice Selo Matići


Prijedlog 14. Zvonimir Mikić - Zoks


Ako se vodimo činjenicom da je iz jedne od naj nogometnije obitelji sela Matići (djed Marko, otac, dva strica, rođaci ….) nije niti čudo da Zvonimir Mikić kaže, da kako zna za sebe igra nogomet, ali i da se opravdano može ubrojiti u skupinu najkvalitetnijih nogometaša Matića.

Sa samo 10-tak godina, promijenio nogometnu destinaciju i iz Napretka prešao u HNK Orašje. Kako je tamo njegov nogometni talent prepoznat od strane NK „Osijek“, dobio je poziv kluba sa Drave, gdje je dodatno brusio svoj nogometni talenta.

Nakon dvije godine (problema oko nogometnih papira) vraća se ponovno u HNK Orašje, gdje se uspješnim igrama kroz omladinske selekcije probija prvo do standardnog, a u nastavku i jednog od ključnih igrača seniorske momčadi HNK „Orašje“. U tom vremenu Zvonimir je imao raznoraznih nogometnih ponuda, ali je tek ovu jesen napustio popularne „labudove“ i prešao u OFK „Gradina“ iz Srebrenika.

U ovoj momčadi ovu polu-sezonu prije svega svojim golovima i asistencijama, proglašen je u nekoliko navrata za igrača utakmica, a prema izboru pratioca najpopularnije FB stranice Prva liga Prva liga FBiH, proglašavan je i za najboljeg nogometaša mjeseca, Prve nogometne lige BiH.

Sretno Zvone!!!



Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE