subota, 12. studenoga 2022.

MATO IVIĆ

Još do neki dan ga se sjećamo kako je nosio kopačke NK "Napredak" i HNK "Orašje" ... No, životni put ga je odveo preko granice, u R. Hrvatsku, gdje se školovao i "potajno" gradio karijeru. 

Uspješno je pohađao Kineziološki Fakultet u Zagebu i igrao mali i veliki nogomet, za razne klubove. Iskreno je vrlo teško pobrojati za koga sve, ali ćemo pobrojati neke ... uz znani Napredak i HNK, još je nastupao za NK "Nur", NK "Trešnjevka", NK "Ivanja Reka", NK "Dugo Selo", NK "Sankt Michael" itd.  

Škola, ljubav prema sportu, energija, volja... su mu pomogli da izaste i postane jedno priznato trenersko ime, u glavnom gradu R. Hrvatske. Mato je danas ovdije jedno od najpriznatijih kondicionih trenera koji ovdje radi i individualano sa igračima od Županijske do Prve Hrvatske NL, ali sportašima u drugim sportovima.

Uz individualni kondicionalni rad, Mato je fitnes trener u poznatom "Energy fitness" centru i nogometni trener seniorske momčadi NK "Savski Marof". 

O njegovom profesionalnosti, kvaliteti.... čuli su i na HRT u, snimili dokumentarac i dogovorili suradnju, tako da ćemo ga u narednom vremenu moći gledati na HRT, u jutarnjem programu HRT e, rubica "Mimica za vas", emisija Dobro jutro Hrvatska.
Video preuzet sa HRT

i

Mi ćemo podsjetiti da je Naredak ostao bez trenera... Reći, svaka čast i sretno dalje Mato...




Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE