petak, 28. prosinca 2018.

JASTREBOVI U BRIŠUĆEM LETU

                                                            Matićki nogometni ponos



Polufinalna večer na malonogometnom turniru u Orašju protekla je bez većih iznenađenja. Turnir veterana natjecanje je lišeno svake nogometne neizvjesnosti, želje i volje pa ga ne treba posebno isticati. Osim popune programa i evociranja uspomena na igrače koji su nekada žarili i palili nogometnim terenima, nema se tu što vidjeti.
Prva utakmica polufinala između ekipa „ Trznel đuri“ i „Tramošnica“ ponudila je apsolutno sve zbog čega se voli nogomet. Papirnati favorit, ekipa Tramošnice, naišla je na čvrstu i za igru raspoloženu ekipu igrača koji su znali da se protiv tehnički bolje i uigranije ekipe može samo snagom i brzinom. Baš te dvije odlike prezentirali su od prvog sučevog zvižduka i u tom ritmu dočekali kraj i raspucavanje. U raspucavanju sreća je bila na strani hrabrijih i Trznel đuri, zasluženo, ide u finale.
Druga utakmica ili „bitka za Matiće“ bila je jednosmjerna ulica kojom su Jastrebovi otišli u finale. Čestitke ekipi Mad Šped koja je večer prije dala svoj maksimum i ostvarila realno, a to je ulazak u polufinale. Večeras će imati nepodijeljenu podršku s tribina u utakmici za treće mjesto.
Jastrebovi u finalu. Normalna stvar, to se i očekivalo, ali nije se očekivalo finale protiv ekipe koja na terenu ima toliku agresiju i snagu, koja ne odstupa ni milimetra i čije samopouzdanje nije ništa manje nego u Jastrebova. Bilo bi bolje i lakše da je protivnik ekipa Tramošnice ali to je draž nogometa. Jastrebovima predstoji opravdati nezahvalnu ulogu favorita i sportski se „potući“ na terenu i u jednoj utakmici za pamćenje, osvojiti ovaj turnir.



                                  Josip Lotar, karika koja je nedostajala

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE