subota, 29. prosinca 2018.

JASTREB: VENI, VIDI ,VICI

Veličanstvena ptica

„Dođoh, vidjeh, pobijedih“, prošaputala je veličanstvena ptica dok je napuštala prepunu orašku sportsku dvoranu. Veličanstvena ptica ostvarila je to na tako impozantan način kakav se rijetko viđa. Sve svoje protivnike doslovno su pregazili i ako je bila trunka opreza dok se ne osvoji naslov, sada se emocije mogu osloboditi i može se uživati u radosti koju su nam priredili naši nogometaši. Šestorka koja je odigrala finalnu utakmicu definitivno je spremna i za puno veće domete. O kolikoj dominaciji je riječ govori i podatak da su sve pojedinačne nagrade organizatora otišle u ruke Jastrebova.
Perica Paradžiković, mladi vratar NK Napredak Matići, odlično se snašao u ovoj zvjezdanoj ekipi te je proglašen za vratara turnira. Čestitamo.
Mihael Kuprešak, nogometaš NK Osijek, ponajveća nogometna mlada nada s ovih prostora, proglašen je najboljim strijelcem turnira.
Nogometni Cezar, Antonio Vidović – Amidža, priča je za sebe. Čovjek prosto ne može da vjeruje da u jednoj ljudskoj osobi može biti pohranjena tolika količina nogometnog znanja. Još je nevjerojatniji način na koji je on to svoje znanje sinoć prezentirao i šokirao protivnike, a okupljene u dvorani dovodio u delirij. Antonio Vidović proglašen je za najboljeg igrača turnira.
Šteta je što organizator nije predvidio još pojedinačnih nagrada jer su ih zaslužili Zvonimir Mikić, Igor Rašić, Josip Lotar i Mato Neretljak. Ne smije se zanemariti niti doprinos koji su dali Tomislav Mikić, Danijel Neretljak, Ivica Tomas, Joso Matrinović i Mato Mišković – Džele.
U utakmici za treće mjesto naša ekipa Mad Šped izašla je na teren sa samo šest igrača jer su se ostali povrijedili tijekom natjecanja. Protiv favorizirane Tramošnice činilo se da nemaju baš velikih izgleda. Mlada momčad u kojoj je najstariji igrač 23 godine, demonstrirala je nogomet kakav oni mogu pružiti jer to je skupina mladih nogometnih znalaca. U regularnom dijelu, pogotovo u drugom dijelu utakmice, nadigrali su svoje protivnike i utakmicu odveli u raspucavanje. U raspucavanju briljirao je Mateo Martinović, ali na žalost, ostali nisu imali sreće i dobivena pozicija otišla je u vjetar. Ipak, čestitke ekipi jer su dostojanstveno i hrabro predstavili Matićku mladost na ovoj reviji nogometa.
Finale veteranskog turnira igrali su veterani Matića i Mobyshopa iz Orašja. Pobijedila je ekipa iz Orašja rezultatom 3:1.
Na kraju, čestitka i organizatoru, MNK Posavina Orašje, na uspješno organiziranom turniru i nadamo se viđenju dogodine na istom mjestu.

                                                          Pobjednici

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE