četvrtak, 27. prosinca 2018.

JURIŠ LAKE KONJICE


Osvrt na četvrtfinalnu večer malonogometnog turnira koji organizira MNK Posavina Orašje donosi već viđeno i očekivano, ali ne na ovako impresivan način. Bila je to po tko zna koji put potvrda dominacije matićkog nogometa, pogotovo u ovome trenutku, daleko smo ispred ostalih. Matićka malonogometna laka konjica u dva je juriša pregazila svoje sportske protivnike. Ovim nipošto ne želimo podcijeniti sportske rivale koji su im se našli na putu do polufinala ali snagu i moć naših ekipa svakako treba istaknuti.
I dok se za Jastrebove očekivao lakši prolaz, iznenadila je, ovaj put pozitivno ekipa Mad Šped. Jastrebovi su rutinski odradili svoj dio posla. Svoju genijalnost i potencijal koji ima u nogama, na najbolji način, demonstrirao je Antonio Vidović s tri prelijepa pogotka i tako reći sam riješio ishod utakmice. Ostali na razini koja se očekivala.
Mad Šped, ekipa koja je sklonija oscilacijama u igri i mentalnoj nestabilnosti koju dodatno potkopavaju povici iz publike onih koji bi ih trebali bodriti. Ipak, sinoć su ostali hladne glave do samoga kraja i pregazili ekipu „Žute kobre“ iz Oštre Luke. Oštrolučka ekipa bila je bolja samo u navijačkom dijelu. Pratilo ih je preko dvije stotine fanatičnih navijača koji su svoju ekipu sportski bodrili i kod rezultata 0:3. Ostalo sve je otišlo u prilog naše ekipe. Kobre su djelovale bezidejno, neprecizni u završnicama a kad su nešto dobro napravili, bio je tu naš vratar da to neutralizira. Teško bi bilo nekoga posebno istaći u ekipi Mad Špeda ali mene su se najviše dojmili, barem sinoć, Ilija Orkić i Marko Dukić.
Ždrijeb je htio da se naše dvije ekipe nađu na suprotnim stranama u polufinalu turnira. Večeras će se vidjeti tko vlada najnogometnijim selom u Posavini. Bitka za Matiće, bojim se, ostaviti će traga na obje ekipe. Moglo bi doći do prevelikog  iscrpljivanja igrača, kako fizički tako i emotivno pa bi utakmica finala došla u drugi plan. Bilo kako bilo, predstoji nam bitka za Matiće u sudaru lake konjice. Sretni i jednima i drugima.


              Dvije polufinalne utakmice za istu večer, Mato Neretljak
       

Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE