ponedjeljak, 7. rujna 2020.

2. KOLO 1. NL ŽP

NK "NAPREDAK" MATIĆI jesen 2020.-'21.



DOMAĆI : GOSTI 6:1


Kolo bez „X-a", šest pobjeda domaćih i jedna gostujuće momčadi

Gol razlika 23:
11 

U drugom kolu Prve nogometne lige Županije Posavske, dosta preokreta i rezultatske neizvjesnosti. 

Igralo se otvoreno, a napadači su bili vrlo raspoloženi, tako da je postignuto čak 34 pogotka na sedam utakmica ili čak 4,8 po utakmici.

Odlični parametri za drugo „korona“ kolo.

U Sibovcu i Boku od 0:2, do 4:2, odnosno 3:2. U Matićima od 0:1 do 2:1.


Derbi kola igran je u Novom Selu, dok je lokalni derbi odigran u Donjem Rahiću.

Odlična momčad „19. srpnja“ napravila je iznenađenje u Novom Selu, pobijedivši domaću momčad Dragovoljaca. Ovo je domaćinu drugi poraz u nizu kući, što njihovi navijači sigurno nisu očekivali. Domaćini su dva puta stizali prednost gostiju, ali za treći put nisu smogli imali snage.

Momčad iz Oštre Luke, ostvarenom drugom pobjedom, ali i prikazanom igrom u ova dva kola nominira se u naj skupinu momčadi koje će se boriti za primat „naj momčad“, ovu nogometnu sezonu.

Uzmemo li u obzir najave iz tabora „Mladosti“ iz Domaljevca pred početak ove sezone, njihov jučerašnji poraz i to nakon vodstva od 0:2 u Boku, također, bi se mogao uvrstiti u jedno od rezultatski iznenađenja ovoga kola.

Momčad iz Domaljevca opravdanje može tražiti u 14-to dnevnoj izolaciji momčadi, zbog Covida 19. što sigurno ne smije u niti kojem slučaju omalovažiti i uzeti za slučajno, dvije pobjede u dva kola momčadi iz Bok-a. Ova momčad ima dobar spoj mladosti i iskustva te nekoliko odličnih individualaca. Generalno, vrlo-dobro izbalansirana, jakog kolektivnog duha i odlično tjelesno spremljena momčad.

Od ostalih utakmica izdvajamo rezultatski preokret na utakmici u Matićima. Naša momčad je pokazala karakter na način da su nakon primljeno pogotka (11. metara, opravdano dosuđen kazneni udarac), iskazanom željom i trudom kolektiva pred sam kraj prvog poluvremena uspjeli euro-golom i prvijencem u napretkovom dresu, mladog Petra Marković poravnati rezultat, da bi u drugom djelu utakmice nakon terenske inicijative i nekoliko dobrih prigoda, jednu od situaciju uspjeli pretvoriti i u pogodak (Damira Mikić) i tako na kraju slaviti zasluženu pobjedu, nad uvijek dobro raspoloženom i kvalitetnom momčadi iz Pruda.

Uvjerljive pobjede na domaćem travnjaku: Hajduka kontra Mladosti iz Svilaja, odnosno Mladog zadrugara iz Rahića, koji je u brčanskom derbiju slavio kontra Frankopana iz Špionice.

Pobjeda u posljednjim minutama igre domaće momčadi Kostrča, protiv Vitanovića 78. Vezano za ovu utakmicu vrijedi još naglasiti da je gostujuća momčad od 35 minute igrala sa igračem manje, kao i da je sva tri pogotka za domaću momčad postigao, a tko drugi nego, Igor Rašić.

Nakon poraza u prvom kolu Sloge kući, u drugom kolu imali su odlično otvaranje utakmice u Sibovcu i vodstvo od čak 0:2, protiv domaće Mladosti.

Međutim, individualne greške su na njihovu žalost utjecale da na kraju utakmice slavi domaća momčad, Mladost, koja je do kraja utakmice uspjela preokrenuti rezultat u svoju korist.


NK „DRAGOVOLJAC“ Novo Selo – NK „19. SRPANJ“ Oštra Luka 2 : 3





NK „BOK“ Bok – HNK „MLADOST“ Domaljevac 3:2
Strijelci: 

Ermin Aličković x2




ŠD „NAPREDAK“ Matići – NK „SLOGA“ Prud 2 : 1


NK „KOSTRČ“ Kostrč – NK „VITANOVIĆI 78“ Vitanovići 3 : 2



NK „HAJDUK“ Orašje – NK „MLADOST“ Donji Svilaj 5 : 0






NK „MLADI ZADRUGAR“ Donji Rahić – NK „FRANKOPAN“ Špionica 4 : 1




FK „MLADOST“ Sibovac – SD „SLOGA“ Tolisa 4 : 2








L J E S T V I C A







Nema komentara:

Objavi komentar

REZULTATI

LJESTVICA

NAJČITANIJE